Historien om ButikTrylledej.dk

1985 - 2012

Siden jeg var en 4-5 år gammel har jeg lavet trylledej. Det var min mor, som introducerede mig en hyggelig efterårsdag i 1985. Siden midten af 90'erne har jeg deltaget på julemarkeder rundt om i Danmark med mine figurer. ButikTrylledej.dk blev dannet på baggrund af de specialdesignede trylledejsfigurer, og er i dag min meditative hobby i fritiden. Udover de specialdesignede trylledejsfigurer laver jeg også sjove figurer i form af trolde, nisser, engle, køleskabsmagneter, figurer til blomster, pyntefigurer m.m. Det er en god form for hjemlig hygge og kreativ meditation.

Der er ingen grænser for hvad man kan lave i trylledej - det er sjovt. De designede trylledejsfigurer bestilles af alle, som ønsker at give en speciel og helt unik gave. Det er den perfekte gave til kollegaens eller vennens runde fødselsdag, sølvbrudeparret, svendegildet, brylluppet, eller til hvilken som helst anden lejlighed, hvor humoren og sansen for detaljen og god kvalitet er i højsædet.

En specieldesignet trylledejsfigur er en lille figur lavet ud fra billeder af personen.
Figurerne kommer til at ligne rigtig godt - se flere eksempler på min hjemmeside.

ButikTrylledej.dk er den eneste butik i Danmark, som laver specialdesignede trylledejsfigurer, og inden for 2 år åbnes Butik i Tune - lige midt i den gamle bydel - overfor Kirken.

Hvis du mangler en speciel gave en dag, så send blot en mail til butiktrylledej@tunenet.dk.
Tilbage til forsiden