Workshops hos ButikTrylledej.dk i Tune

Mellem Roskilde og Greve på Sjælland kan man i Tunes gamle bydel opleve en sjov og atmosfærefyldt workshop hos ButikTrylledej.dk. Den kreative workshop forgår i det store, hyggelige køkken alrum, hvor ButikTrylledej.dk til daglig arbejder med sine specialdesignede figurer - unikt lavet ud fra billeder.

I vil få en hyggelig og intim oplevelse med trylledejseksperten, som udelukkende står til jeres rådighed  med coaching og vejledning. Alle kan være med, små som store, unge som gamle, ja selv de, som ikke troede, de havde skyggen af kreativitet i sig. Det er rigtig sjovt, da kun fantasien sætter grænserne – og der er mulighed for at lave mange forskellige figurer. I bliver alle taget i hånden og hjulpet på vej. Det er en rigtig dejlig oplevelse for både store og små, og når jeres fine kunstværker er færdige, brænder Butiktrylledej.dk dem for jer. Dette gøres for at bevare deres eksisterende form. Figurerne kan efterfølgende afhentes og males derhjemme. Du kan blive inspireret af de mange forskellige figurer på ButikTrylledej.dk.

Måske har du selv leget med trylledej som barn? Så her er chancen for at tage en tur ''down memory lane'' og kreer en helt unik og personlig figur. Mindet om den dejlige og sjove trylledejsdag er herved foreviget, og figurerne er oplagte som gaveideer til familie og venner.

 
Ring og bestil tid hos ButikTrylledej.dk telefon 6060 6578
eller skriv til Butiktrylledej@tunenet.dk 

 

Tilbage til forsiden